Om oss

Profil

Vi finns i gränslandet mellan universitet och industri och är specialiserade på att hjälpa mindre företag att kommersialisera egna lösningar och ta till sig forskningsresultat och ny teknik. Ett stort nätverk, erfarenheter från olika branscher och en gedigen kompetens inom kemi, fysik, material och innovationer gör att vi kan hantera frågeställningar och kundbehov inom ett brett spann av teknologiområden.

Personer

Edwards Science & Technology AB grundades 2003 och drivs av Mårten Edwards. Mårten är doktor i fysik och docent i fysikalisk kemi från Uppsala universitet och har jobbat med FoU och kommersialisering på exempelvis Ytkemiska Institutet, Swedish LCD Center, Chalmers Industriteknik Recycling Development AB och VG Scienta AB. Mårten är extern användare på Ångströmlaboratoriet i Uppsala och gör uppdrag tillsammans med andra konsultföretag och universitetsforskare. Han är certifierad för styrelsearbete av Styrelseakademin.

Mårten Edwards

Jobb och samarbete

Vill du jobba med oss? Eller är du forskare och vill göra punktinsatser inom kemisk analys eller projektansökningar? Mejla i så fall gärna ett kort personligt brev och CV.

Vi är också mycket intresserade av att samarbeta med forskargrupper som vill exponera sig mot industrin eller kommersialisera forskningsresultat. Tveka inte att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion!